Donează

Susțineți proiectele Institutului Friedrich von Hayek România

Prin donații, redirecționarea impozitului sau sponsorizări, avem nevoie de sprijinul vostru, pentru a putea răspândi cât mai bine valorile unei societăți libere.

Dezvoltarea activității presupune mai multe persoane dedicate proiectului. Avem nevoie de resurse pentru a putea dezvolta activitățile Institutului.

Dacă aveți o firmă, vă rugăm luați în considerare acordarea unei sponsorizări deductibile pentru Institutul Friedrich von Hayek România. Firmele pot sponsoriza organizații non-profit cu până la 20% din impozitul pe profit sau 0,5% din cifra de afaceri.

De asemenea, ne puteți susține și prin completarea formularelor 200 sau 230. Diferența dintre cele două formulare este sursa de venit: 

  • Dacă aveți venituri din salarii sau asimilate salariilor, pensii (ex. salariu în baza unui contract individual de muncă, indemnizații din anumite activități desfășurate de persoana fizică în diverse organizații, sumele alocate administratorilor de societăți din profit etc.), formularul pe care trebuie să îl completați este 230. 
  • Dacă aveți venituri din alte surse (drepturi de proprietate intelectuală, dividende, chirii etc.) veți completa declarația unică (212).

Informații necesare completării formularelor și pentru donații directe:

Asociația Institutul Friedrich von Hayek Romania
Cod identificare fiscală: 29603140
Cont IBAN:RO29BRDE240SV24254232400